Какво ли не правим

За да не си губите времето да ни питате, а ние да ви отказваме, вижте първо какво НЕ ПРАВИМ в театрална къща „Мариета и Марионета”:

Не изпращаме Снежанка без дядо Коледа по домовете...
*Никой от нас не би излязал в оскъдно облекло от тортата на рожденика...
*Чалга бихме използваме само като звуков ефект в нашите спектакли...
*Никога не правим компромиси с нашия собствен вкус...

КАКВО ПРАВИМ ли?

- Ние сме актьори, режисьори, сценаристи, кукловоди, клоуни, мимове, гримьори, художници, музиканти... С една дума – артисти.

Правим незабравим детския рожден ден с участието на нас, артистите...
*Забавляваме малките гости с театър, клоуни и музика...
*Даваме под наем карнавални костюми за деца и възрастни, перуки, шапки,маски и аксесоари в нашия карнавален магазин „Мариета и Марионета”. Предлагаме за закупуване повече от 1001 карнавални „потреби”...
*Изработваме в нашето ателие сценични и карнавални облекла - уникати, реквизит и декори, както и костюми-кукли за промоции и реклама.
*Осъществяваме тематична празнична украса на помещения и артистични пространсвени декорации.
*Предлагаме парти-гримиране за деца и карнавален грим за възрастни.
*Изпращаме истинския Дядо Коледа, Снежанка и Джуджетата на Бъдни вечер и Коледа по домовете на децата да зарадват малки и големи!
*Нашите Куриери - Клоуни, Феи, Джуджета, Шутове, Пирати, Русалки и какви ли не още забавни персонажи, могат да доставят Вашия подарък, цветя или балони по най-впечатляващия начин!
*Продуцираме и поставяме детски спектакли – куклен театър, клоунада, драматичен театър, пантомима, театър на предмета, интерактивни спектакли, шоу-спектакли ...
*Продуцираме, издаваме и разпространяваме детски песнички и приказки на аудио-носители.
*Участваме в програми като забавни водещи, хумористични артистични изпълнения, клоуни, мимове, куклено шоу, дисководещи, илюзионисти, атракциони, анимиране на партита и коктейли...
*Пишем сценарии за цялостни тематични програми и медийни събития, пиеси, скечове, диалози, стихове ...
*Разработваме концепции за телевизионни предавания, клипове, и рекламни радио-спотове и клипове и ги реализираме изцяло.
*Участваме с идейно решение, сценарий, кастинг, режисьорско решение, репетиции и достигаме до крайната реализация с актьори на проекти за медийни събития, имиджови и рекламни кампании и промоции.
*Организираме детски театрални курсове в училища, детски градини, парти центрове.

*Разполагаме с голям брой промоутъри и аниматори – артистични, точни, интелигентни.


Галерия