Коледа и Нова година

Вярвате ли в добрите чудеса? Искате ли и детето ви да вярва в тях?

ДЯДО КОЛЕДА ще почука във вашия дом или ще пристигне на вашето фирмено тържество в тихата коледна нощ. Заедно с подаръците ще поднесе на детето ви първото голямо доказателство в Доброто.

Тази възможност ви даваме ние, артистите от Театрална къща “Мариета и Марионета" с посещенията на нашия истински ДЯДО КОЛЕДА, Красивата СНЕЖАНКА и забавните ДЖУДЖЕТА от Лапландия.

Посещение на ДЯДО КОЛЕДА по домовете на Бъдни вечер и Коледа – 15-20 мин.

Посещение на ДЯДО КОЛЕДА и ДЖУДЖЕ по домовете на Бъдни вечер и Коледа – 20 -25 мин.

Коледно ДЖУДЖЕ КУРИЕРза подаръци по офисите в работно време.

Аниматор - коледно джудже, приказен герой, клоун и други.

“Шаро и първият сняг ” – любими детски коледни песнички в изпълнение на МАРИЕТА-МАРИОНЕТА – 40 мин.

Този концерт ще впечатли не само малките зрители. В “порастналите” родители ще се пробуди онзи прекрасен спомен за Коледа, който всеки от нас е запазил в себе си. Може би, за да го сподели един ден със своето дете.

" Снежен сън ”- забавен спектакъл за деца до 8-9 години – 40 мин.

Публиката ще има възможност да “надникне” в страната на Дядо Коледа – Лапландия, да стане свидетел на последните приготовления на подаръците за децата от целия свят и да се запознае със Снежанка и джуджетата. А когато настъпи часът, Дядо Коледа ще пристигне със свитата си ...

“ Трите прасенца и вълкът Панайот ”– екшън-комедия с кукли и актьори, с музикални хитове и песни . Коледен шарж по любимата приказка за деца до 10 години - 55 минути.

Трите прасенца остават сами в къщи точно преди Коледа. Тяхната мама Праска е холивудска звезда и заминава спешно да снима филм. Прасенцата трепетно очакват Дядо Коледа и своите подаръци...Но кой ли ще потропа на вратата на къщичката – Дядо Коледа или Вълкът Панайот?...

“ Олеле, Коледа иде !” - детска комедия -55 мин.

...И клоуните се готвят да празнуват - Но как? С пътуване в страната на приказките...Те, обаче, правят всичко “по клоунски”- наопаки! След наопаки изречените вълшебни думи, в залата се появява Баба Яга, която се е превърнала в добра. След нея “долита” и Дарт Вейдър, но и той се е променил. Може би всички ние ставаме по-добри на Коледа...

“Гостите от Лапландия”- комично коледно шоу – 45-60 мин.

Какви ли не трудности преодоляват Джуджето и Снежанка, за да бъдат доставени подаръците навреме и всичко да е наред ...И как децата ще посрещнат Дядо Коледа?

Накрая Дядо Коледа, Снежанка и Джуджето раздават дългоочакваните подаръци.

„Снежко, снежният човек” - куклен спектакъл за деца - 40 мин.

Всички горски животни пишат своите писма до Дядо Коледа - Зайо, Враната, Ежко и Лиса, даже и Приказната фея. Само Снежко не успява да изпрати писмото си заради глупавия Вълк. Но Дядо Коледа, както винаги, ще донесе подаръци на всички.

В коледните и новогодишни спектакли на „Мариета и Марионета” участват актьори от театралната къща: Мариета Ангелова, Иванка Пехливанова, Надежда Драгостинова, Румена Крънчева, Снежана Андонова, Ивайла Бикова, Симеонка Илиева, Венцислав Янков, Иван Иванов, Константин Икономов, Николай Христанов, Кирил Писарски ,,,

Галерия